USA-klassen 2013/2014

Et nytt skoleår har begynt, og vi var 26 spente elever som begynte på Skogn folkehøgskole 25. august. Vi blir beskrevet som en glad og positiv gjeng som passer godt sammen. Vi kommer fra mange forskjellige steder i Norge, som Mo i Rana, Voss, Bergen, Oslo og Hønefoss for å nevne noen. For tiden jobber vi med å foreberede oss til USA-turen vår, som er om kun 21 dager. Vi skal lage et program, eller ''show'', som skal fremføres for de ulike vertsfamiliene og organisasjonene vi skal besøke der borte. Vi gleder oss veldig mye til å oppleve USA, og har allerede planlagt hvilke butikker og steder vi skal innom.

Ellers har vi gått en lang tur på 2,5 mil, som het Sagamarsjen. Denne turen brukte vi mange timer på, vi dro fra skolen kl. 08.30, og kom hjem rundt kl. 18.00. De fleste ble ganske støle og slitne etter turen, så det var godt å komme hjem på kvelden. 
Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

SKOFO USA

SKOFO USA

21, Levanger

Hei! Her kan du lese om hverdagen til USA-klassen på Skogn Folkehøgskole. Vi er en linje som består av USA, friluftsliv og film. Vi er en gjeng på 23 stykker som reiser på studietur til USA i mars 2017. For mer info besøk www.skognfhs.no!

Kategorier

Arkiv

hits