Tur til Nærøy og Vikna

Mandag 24 Mars dro USA-gjengen på tur til hjemstedet til vår kjære lærer Svein! Det var en 4 timer lang tur med minibuss + 10 kajakker, 9-seter + bagasjetilhenger og Jeanett sin bil. Vi hadde med oss to praksistudenter fra Høgskolen i Bø. DANSKEN OG NORDLENDINGEN! Vi tok inn på en gammel skole som farfaren til Svein var med på å bygge. Her var det stort kjøkken, matsal, alter og alt som var. Vi bodde 4 og 4 på små og søte rom. Mandagen gikk ut på å pakke ut, lage middag, bli kjent med stedet vi bodde på og spille spill. Det er veldig koselig å samle hele klassen et annet sted enn i klasserommet. Tirsdag dro Svein, Anja, Søren og Jan Magne for å dra inn garnet vi satt dagen før. Til deres store overraskelse fikk vi masse fisk og ikke minst en kveite på 37 kilo!

 

Takk til Jan Magne for MANPOWER til å få opp dette beistet!Skjønnheten vår <3

 

Da de kom tilbake fra fisketuren var det noen som dro på fjelltur. 

På toppen var det en utrolig utsikt! 

Her ser man utover nordland. På gode dager ser man også torghatten og de syv søstre.

 

 

Det var også noen som dro ut for å fiske (enda mer) på kaja hvor svogeren til Svein har fabrikk. 
Vi gikk ned til vannet for å sløye fisken. Det ble en del sei :)Mmmm. Fiskeburger.

Til middag på tirsdag ble det stekt torsk, kokt sei, torskelever og rogn og masse godt tilbehør. Ikke feil å ha med oss ikke bare Svein som kokk, men også Mattis! Vi spilte masse spill og spiste masse godteri resten av kvelden. Boller og brus 4 ever. <3

Onsdag morgen dro Svein, storfisker Anja, Trine og Søren for å trekke opp garn med en god del fisk i. Denne onsdagen dro vi i to puljer ut på havet for å fiske. Vi dro utpå i en stor båt 14 stk om gangen. Vi prøvde forskjellige steder men det var ikke så mye napp å få! Først var det Ole som fikk sin første skrei, deretter Helene, SÅ Ole igjen! Det var suverent vær ute og alle storkoste seg utpå havet det blå. Neste pulje fikk litt mer fisk, Søren og Anja som stod for fangsten denne gangen. Det var en flott tur! 

Til middag på onsdag fikk vi kjempegode, hjemmelagde fiskeburgere! NAM!

Dagen etter var kajakkdagen vår! Linn Hilde og Søren hadde først introkurs for de som ikke hadde hatt det, også dro de som ville på en padletur senere på dagen. En gjeng dro også ut for å fiske og møtte kajakkfolket. Det begynte å bli kveld og det var en flott solnedgang. Kine, Helene og Anja ble igjen og lette etter skjulte skatter i fjæra.

 

 Det var en utrolig flott tur med mange søte jenter (hilsen Jan Magne) og mange kjekke gutter (hilsen Helene). Vi ville til og med bli lenger! 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

SKOFO USA

SKOFO USA

21, Levanger

Hei! Her kan du lese om hverdagen til USA-klassen på Skogn Folkehøgskole. Vi er en linje som består av USA, friluftsliv og film. Vi er en gjeng på 23 stykker som reiser på studietur til USA i mars 2017. For mer info besøk www.skognfhs.no!

Kategorier

Arkiv

hits