Gjørmedag

Heihei!


Som dere forstår på overskriften har vi hatt gjørmedag i dag. Det var en ny opplevelse for de aller fleste, sett bort ifra at det ble veldig klinete så var det utrolig gøy. Vi fikk forskjellige poster som vi måtte gjennomføre sammen som et lag. Det begynte heller rolig med kims lek, eggkasting og hinking som et par. Derettet utvikle dett seg til en skitten opplevelse, hvor vi da måtte bade i gjørm og posere for kameraet! Gjørma kom bokstavelig talt overalt, men det virket som om alle fikk seg en god latter. Etter det var det og gå tilbake til skolen og bli spylt ned av vår kjære vaktminister. Dusjene ble som du sikkert kan tenke deg, når over 70 personer skal dusje veldig grisete. Dagen ble avsluttet med en god middag (Pølse og potetmos), og planlegging av en eventuell Lakers kamp når vi er i LA senere i høst. 
 

Dette var for hele skolen, slik at vi kunne knytte bedre bånd til hverandre og lærere. Det var tilfeldige grupper, slik at alle måtte ut av sin komfortsone og sosialisere seg med andre mennesker på skofo.  

 

Her er vår kjære Marit, Livslinje lærer, og Åge Morten som er Jakt og fiske lærer.


Tord fra vår kjære USA klasse.


Her har vi Anette som balanserer.


Her ligger Tonje og skal lage en lenke av klær og mennesker. 


Joachim får ekstra poeng for å dyppe hele seg i gjørevannet. 


Her har vi det berømte gjørmebadet.


Flere som ville ha ekstra poeng i denne konkurransen. 


Slik ser man ut etter man har bada i gjørme. Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

SKOFO USA

SKOFO USA

21, Levanger

Hei! Her kan du lese om hverdagen til USA-klassen på Skogn Folkehøgskole. Vi er en linje som består av USA, friluftsliv og film. Vi er en gjeng på 23 stykker som reiser på studietur til USA i mars 2017. For mer info besøk www.skognfhs.no!

Kategorier

Arkiv

hits