I arvens fotspor

Hei. 

I går var USA klassen på treningstur som en forbredelse til Grand Canyon. Vi gikk gamle kongsvei som Olav Den Hellige reiste på fra Russland til Norge. Vi kjørte en god time til vi var framme i Sverige, deretter gikk vi i 4/5 timer og hadde blandt annet pause ved svenskegrensen. Det var en flott tur med mye fin natur og mange herlige mennesker. Som vanlig ble gruppa godt spredt på veien, men det var forsatt godt samhold og veldig godt humør i gruppene. Noen brukte selvfølgelig litt lengre tid enn andre, men kom seg vellykket fram til slutt.
På turen hadde vi med oss Ingvild, som sammen med mannen sin, skal være med og kjøre oss i USA.  Vi gleder oss til og bli enda bedre kjent med begge to. 


Mange i klassen var greit slitne når vi kom på skolen igjen, så da var det bare å hive i seg middag, ta en god dusj og slappe av resten av kvelden. 
 
Alt i alt så var det en super tur med fantastisk godt vær og GOD trening. Vi tok masse fine bilder som dere nå får se.


Gjengen er klar for 2 mil. 
Første pause.
På'n igjen!


Lunsj ved svenskegrensa.
Mye flott natur!

BUT FIRST, LET ME TAKE A SELFIE!
Endelig framme.


Noen var "kjempeførnøyde" fordi lærerene tok seg ekstra lang tid med å hente bilene.


 FOR EN TUR! 

-Hilsen USA gjengen.  

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

SKOFO USA

SKOFO USA

21, Levanger

Hei! Her kan du lese om hverdagen til USA-klassen på Skogn Folkehøgskole. Vi er en linje som består av USA, friluftsliv og film. Vi er en gjeng på 23 stykker som reiser på studietur til USA i mars 2017. For mer info besøk www.skognfhs.no!

Kategorier

Arkiv

hits