Endelig familiedag + USA teaser

Hei alle lesere, foreldre, foresatte, søstre, brødre, tanter, onkler, besteforeldre, kjærester, øvrige familier og alle dere andre som ikke er blitt nevnt - med et spesielt stort HEI til fans! 
I går var endelig dagen da alle foreldre, foresatte, søsken og familie kom på besøk. Alle var kjempe spente og gledet seg masse til familiedagen. Hele dagen ble startet med trommespilling på taket av selveste høvdingen Andreas og Bendik. Videre var det uteaktiviteter, musikklinja ved skolen hadde en mini konsert og de andre linjene viste filmer fra linjeturene. Andre klasser hadde forskjellige aktiviteter i sammenheng med det de driver med i skolehverdagen. Utpå dagen hadde håndballinja kamp som mange var med å så på, desverre tapte vi med to mål. Klokken 18.00 ble alle besøkende sluppet inn i gymsalen som var pyntet i ekte viking stil! Her startet vi kvelden med sang, etterfulgt av middagen som var varm røyket villsvin og kålrotstappe. Underveis hadde vi et teaterstykke, lærershow som var en parodi av lærerene vi har på skolen. Det var tale fra rektor, linjelæreren våres og ene læreren til musikklassen. Kvelden ble avsluttet med brennende piler og bål! 


Her skulle elevene danse før familiene kom inn og satt seg. 

 


Her er det noen elever som da har lærerparodi. Bra jobba!


Her har noen spilt en parodi Trymskvida. Utrolig gøy. 

 

 

Her er teaseren som ble laget til familiedagen.

 

Enjoy, og gled dere til den orginale filmen! 

 
 
 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

SKOFO USA

SKOFO USA

21, Levanger

Hei! Her kan du lese om hverdagen til USA-klassen på Skogn Folkehøgskole. Vi er en linje som består av USA, friluftsliv og film. Vi er en gjeng på 23 stykker som reiser på studietur til USA i mars 2017. For mer info besøk www.skognfhs.no!

Kategorier

Arkiv

hits