Hyttetur og prosjektuke

Heisann! Lenge siden sist, men her kommer en oppdatering på hva vi har gjort den siste tiden.

I forrige uke dro nesten hele klassen opp til skolens hytte. Vi dro fra skolen etter middag og gikk oppover i mørket. Da vi kom fram var det fort i gang med å tenne på i peisen og finne fram lys å tenne på. Ikke lenge etter hadde alle funnet seg til rette rundt bord og peis med tepper og ullsokker for å varme seg. Fra første stund lå det kortstokker på bordet og musikken og latteren hørtes i hele hytta.

 

Dagen etter gikk til aking og leking i snøen. Etter vi hadde pakket dro vi ned til den samme akebakken vi var uka før. Der tente vi bål og grillet pølser og marsmallows. Vi hadde også med oss presenningen og akte ned bakken alle sammen.Denne uken er prosjektuke, og alle på skolen samarbeider om å få alt klart til midtvintersblot til helgen. Vi ble delt inn i grupper for å lage kostymer, mat og forestilling til festmiddagen. Det har vært et slit for mange, og nå er det meste klart for å ta imot familie og venner. Vi håper på en super helg, og at gjestene koser seg! :)

 

- Mari og Kristine

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

SKOFO USA

SKOFO USA

21, Levanger

Hei! Her kan du lese om hverdagen til USA-klassen på Skogn Folkehøgskole. Vi er en linje som består av USA, friluftsliv og film. Vi er en gjeng på 23 stykker som reiser på studietur til USA i mars 2017. For mer info besøk www.skognfhs.no!

Kategorier

Arkiv

hits