Oppdatering siden sist

Heisann, lenge siden sist!

Det har skjedd mye den siste tiden, og tiden har gått fort. Det nærmer seg påskeferie, og mange har allerede dratt hjem for ferien.

Da vi kom tilbake til skolen etter vinterferien dro vi rett på hyttetur til Grønningen. Vi dro fra skolen etter frokost og kom til hytten ganske tidlig. Denne dagen var det også fotokurs for halve klassen på hytta. Vi hadde først litt teori innendørs, så gikk vi ut for å teste ut kunnskapene. 

Neste dag var det opp til frokost for så å dra ut på hundekjøring. Dette var en utrolig morsom aktivitet som de fleste av oss hadde glede av, både ved å ta bilder og kjøre sleden selv. Neste dag tok vi turen tilbake til skolen, og det var da mange slitne kropper som la seg til å sove tidlig etter to dager utendørs i snøen.


 

På fredagen tok vi også turen utendørs. Vi delte opp klassen der en del dro på aketur og den andre delen dro på isfiske med jaktklassen. De fleste var slitne etter hytteturen, men vi hadde det kjempegøy likevel.  

Uken etter dro halve skolen til Åre på skitur. Vi var i Åre og sto på ski store deler av dagen. Sola skinte hele dagen og varmet godt mens vi koste oss i skianlegget. På vei tilbake til skolen stoppet bussen så vi kunne handle billig godis :) 

Denne uka tok vi portrettbilder av til skolekatalogen. Ingen hadde gjort dette før, så vi måtte få en del opplæring først. Vi satt opp fotostudioet og begynte å prøve ut med forskjellig lys og stillinger. Vi tok bilder av alle klassene, og senere skal vi også ta bilder av personalet.

På onsdagen fikk noen av elevene også lov til å være med jakt på fisketur. De hadde fått besøk av sportsfiskelinja ved Grong vgs. De skulle lære bort fluefiske og surfcasting. Elevene fra Grong var dyktige og veldig flinke til å lære bort, og det så ut som de koste seg de også.

 

Her er Hallvard fra jaktlinja som fikk to fisk, og var den eneste som fikk fisk denne dagen.

 

Ellers på skolen har det vært intervju av de som har søkt til stillingene som andreårselever. Det var omtrent 20 som søkte. De siste intervjuene er gjort, og nå skal det bestemmes hvem som får være andreårselever.

Det var alt for denne gang, og vi er nå klare for å dra hjem for ferien. God påske!

 

-Kristine L

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

SKOFO USA

SKOFO USA

21, Levanger

Hei! Her kan du lese om hverdagen til USA-klassen på Skogn Folkehøgskole. Vi er en linje som består av USA, friluftsliv og film. Vi er en gjeng på 23 stykker som reiser på studietur til USA i mars 2017. For mer info besøk www.skognfhs.no!

Kategorier

Arkiv

hits