Heisann, lenge siden sist!

Det har skjedd mye den siste tiden, og tiden har gått fort. Det nærmer seg påskeferie, og mange har allerede dratt hjem for ferien.

Da vi kom tilbake til skolen etter vinterferien dro vi rett på hyttetur til Grønningen. Vi dro fra skolen etter frokost og kom til hytten ganske tidlig. Denne dagen var det også fotokurs for halve klassen på hytta. Vi hadde først litt teori innendørs, så gikk vi ut for å teste ut kunnskapene. 

Neste dag var det opp til frokost for så å dra ut på hundekjøring. Dette var en utrolig morsom aktivitet som de fleste av oss hadde glede av, både ved å ta bilder og kjøre sleden selv. Neste dag tok vi turen tilbake til skolen, og det var da mange slitne kropper som la seg til å sove tidlig etter to dager utendørs i snøen.


 

På fredagen tok vi også turen utendørs. Vi delte opp klassen der en del dro på aketur og den andre delen dro på isfiske med jaktklassen. De fleste var slitne etter hytteturen, men vi hadde det kjempegøy likevel.  

Uken etter dro halve skolen til Åre på skitur. Vi var i Åre og sto på ski store deler av dagen. Sola skinte hele dagen og varmet godt mens vi koste oss i skianlegget. På vei tilbake til skolen stoppet bussen så vi kunne handle billig godis :) 

Denne uka tok vi portrettbilder av til skolekatalogen. Ingen hadde gjort dette før, så vi måtte få en del opplæring først. Vi satt opp fotostudioet og begynte å prøve ut med forskjellig lys og stillinger. Vi tok bilder av alle klassene, og senere skal vi også ta bilder av personalet.

På onsdagen fikk noen av elevene også lov til å være med jakt på fisketur. De hadde fått besøk av sportsfiskelinja ved Grong vgs. De skulle lære bort fluefiske og surfcasting. Elevene fra Grong var dyktige og veldig flinke til å lære bort, og det så ut som de koste seg de også.

 

Her er Hallvard fra jaktlinja som fikk to fisk, og var den eneste som fikk fisk denne dagen.

 

Ellers på skolen har det vært intervju av de som har søkt til stillingene som andreårselever. Det var omtrent 20 som søkte. De siste intervjuene er gjort, og nå skal det bestemmes hvem som får være andreårselever.

Det var alt for denne gang, og vi er nå klare for å dra hjem for ferien. God påske!

 

-Kristine L


  


Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.no
USA, film og friluftsliv
Vi er en klasse fra Skogn folkehøyskole som går linjen Usa, film og friluftsliv. Her kommer vi til å skrive om hverdagen vår på Skofo. Vi skal bruke skoleåret på å forberede oss til studieturen som går ti USA.


Legg meg til som venn
Arkiv


· Oktober 2017 · Juni 2017 · April 2017 · Mars 2017 · Februar 2017 · Desember 2016 · November 2016 · Oktober 2016 · Mai 2016 · Mars 2016 · Februar 2016 · Januar 2016 · Desember 2015 · Oktober 2015 · Mai 2015 · Mars 2015 · Februar 2015 · Januar 2015 · November 2014 · September 2014 · April 2014 · Februar 2014 · Januar 2014 · Desember 2013 · Oktober 2013 · September 2013 · Februar 2013 · Januar 2013Kategorier


· Blogg · Friluftsliv · Skofo · USASøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Hjemmeside Skogn FolkehøgskoleDesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits