Da er skoleåret på Skogn Folkehøgskole over for denne gang, og alle sitter nå hjemme med tusenvis av minner fra et fantastisk innholdsrikt år!

De siste ukene var fylt med masse spennende som aldri ble blogget om, så her er en liten oppsummering på hva vi gjorde.

Etter påskeferien dro vi rett på hyttetur med noen fra jakt. Det ble fult i hytta, både med folk og stemning! Da vi kom tilbake til skolen var vi alene i en uke før resten av klassene kom hjem igjen fra sine studieturer. Du kan tro det var stille på skolen med bare oss og jakt!

De neste ukene dro vi på en del turer. Vi padlet kano og kajakk, dro på tur for å leke og spille fotball og kubb, og tok masse fine bilder.

Vi var til og med en tur til Trondheim. Der fikk vi omvisning i Nidarosdomen og var en tur på Vitensenteret! Der hadde vi det kjempemoro, og etterpå dro vi til Egon for å spise middag.

Vi arrangerte også elevkveld for hele skolen. Vi hadde typisk amerikansk som tema, og alle avdelingene skulle kle seg ut. Vi startet kvelden med burger til middag i kantina som vi hadde gjort om til en american diner. Senere hadde vi satt fram forskjellige poster der lagene for eksempel skulle spille amerikansk fotball, gjøre en quiz, danse linedance og lage et cheerleadingshow! Dette var en kjempemorsom kveld, og det så ut til at hele skolen moret seg.

Nest siste uke dro hele skolen ut på blåtur. Ingen visste hvor vi skulle, men vi ble bedt om å ha på oss turklær eller varme klær til å være i bevegelse med. Vi satte oss i bussen som tok oss til Rypetoppen Adventurepark! Det er en klartepark som ligger i Meråker. Vi var der hele dagen, og grillet til middag før vi dro tilbake til skolen.

Den siste uka var det meldt fint vær, så vi bestemte oss for at vi skulle ha vannkrig! Det startet med kun oss i USA-klassen, men etter hvert kom elevene fra kickboksinga også med, så det utviklet seg til å bli vannkrig med USA-klassen mot kickboksingklassen.

Onsdag var siste dag med klassetimer, og da tok vi oss turen til Østersund med musikk-klassen! Vi visste ikke hvor vi skulle, så dette var en stor overraskelse. Vi dro på gokart, og senere inn til sentrum for å spise middag og litt shopping før vi dro tilbake til skolen igjen.


Så på lørdag kom siste skoledag, noe overraskende på noen da tida har gått utrolig fort! Vi viste fram video fra studieturen vår og fra hele skoleåret. Senere hadde vi avslutning i gymsalen med kor og vitnemålsutdeling. Det ble en tårevåt avskjed da vi avsluttet med å synge ¨see you again¨ før kores oppløste seg i masse klemming. 

 

Jeg vil takke for et helt fantastisk år med opp- og nedturer, ny kunnskap, og mye glede og latter. Minner sitter sveiset fast og vennskap er knyttet for livet! Jeg har også blitt ubeskrivelig glad i alle sammen, og det var utrolig trist å ta farvel.

På vegne av hele USA-klassen sier jeg takk for følget for denne gang. Over og ut! <3

-Kristine L


  


Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.no
USA, film og friluftsliv
Vi er en klasse fra Skogn folkehøyskole som går linjen Usa, film og friluftsliv. Her kommer vi til å skrive om hverdagen vår på Skofo. Vi skal bruke skoleåret på å forberede oss til studieturen som går ti USA.


Legg meg til som venn
Arkiv


· Oktober 2017 · Juni 2017 · April 2017 · Mars 2017 · Februar 2017 · Desember 2016 · November 2016 · Oktober 2016 · Mai 2016 · Mars 2016 · Februar 2016 · Januar 2016 · Desember 2015 · Oktober 2015 · Mai 2015 · Mars 2015 · Februar 2015 · Januar 2015 · November 2014 · September 2014 · April 2014 · Februar 2014 · Januar 2014 · Desember 2013 · Oktober 2013 · September 2013 · Februar 2013 · Januar 2013Kategorier


· Blogg · Friluftsliv · Skofo · USASøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Hjemmeside Skogn FolkehøgskoleDesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits