Nytt skoleår, minner for livet

Heisann! 

Da har endelig vi i USA- klassen også fått kommet i gang med bloggingen. Vi har vært litt trege på dette med blogging fram til nå, fordi vi har brukt mer tid på å bli godt kjent og skape et godt miljø i klassen. Godt kjent vil jeg (Marit) så absolutt si at vi har blitt, det er nesten litt rart, hvordan det føles ut som man har kjent mange av disse menneskene i mange år, når faktum er at man egentlig nettopp møttes. I år er vi en herlig gjeng på 22 veldig forskjellige mennesker fra hele landet, i tillegg til de to fantastiske lærerne våre, Gene, som mange sikkert har lest litt om før, og Jørgen, som også er ny på skolen som lærer i år. 

De siste 6 ukene fram til nå har vi rukket å gjøre mye rart og morsomt, blant annet har vi vært på bli kjent-tur, hatt gjørmedag og to elevkvelder. Det sosiale samholdet har blitt sterkt, med andre ord. De fleste har funnet seg godt til rette og har det veldig bra, sammen med sine nye venner, medelever og "samboere". 


Andre dag på skofo, hadde Gene og Jørgen satt sammen en lek bestående av kappløp med en agurk mellom bena. 


Agurken skulle så sendes videre til nestemann i køen, uten hjelp av hender. Det var vel på det tidspunktet vi skjønte at intimgrensene kommer til å være minimale dette skoleåret. Mye latter ble det i alle fall :-)
 


Så kom tiden for bli kjent-tur, hvor alle ble delt inn i forskjellige grupper, uavhengig linje, og måtte gå eller padle forskjellige veier for å komme frem til samme sted i slutten av uka. Noen av turene var lengre enn andre, men Schulz hytta var altså plassen alle skulle samles til slutt. Noen sov i telt, andre i lavo, og noen i eller under hytta. 

 


Her er da årets skofo gjeng like slitne og møkkete alle mann, rett før vi satte nesa hjemover mot Skogn og skolen. 


Har allerede blitt veldig glad i både menneskene og plassen, og ser fram til resten av året! 


Med dette sier jeg over og ut, eget innlegg om gjørmedagen kommer snart:-)
- Marit

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

SKOFO USA

SKOFO USA

21, Levanger

Hei! Her kan du lese om hverdagen til USA-klassen på Skogn Folkehøgskole. Vi er en linje som består av USA, friluftsliv og film. Vi er en gjeng på 23 stykker som reiser på studietur til USA i mars 2017. For mer info besøk www.skognfhs.no!

Kategorier

Arkiv

hits