Heisann! 

Da har endelig vi i USA- klassen også fått kommet i gang med bloggingen. Vi har vært litt trege på dette med blogging fram til nå, fordi vi har brukt mer tid på å bli godt kjent og skape et godt miljø i klassen. Godt kjent vil jeg (Marit) så absolutt si at vi har blitt, det er nesten litt rart, hvordan det føles ut som man har kjent mange av disse menneskene i mange år, når faktum er at man egentlig nettopp møttes. I år er vi en herlig gjeng på 22 veldig forskjellige mennesker fra hele landet, i tillegg til de to fantastiske lærerne våre, Gene, som mange sikkert har lest litt om før, og Jørgen, som også er ny på skolen som lærer i år. 

De siste 6 ukene fram til nå har vi rukket å gjøre mye rart og morsomt, blant annet har vi vært på bli kjent-tur, hatt gjørmedag og to elevkvelder. Det sosiale samholdet har blitt sterkt, med andre ord. De fleste har funnet seg godt til rette og har det veldig bra, sammen med sine nye venner, medelever og "samboere". 


Andre dag på skofo, hadde Gene og Jørgen satt sammen en lek bestående av kappløp med en agurk mellom bena. 


Agurken skulle så sendes videre til nestemann i køen, uten hjelp av hender. Det var vel på det tidspunktet vi skjønte at intimgrensene kommer til å være minimale dette skoleåret. Mye latter ble det i alle fall :-)
 


Så kom tiden for bli kjent-tur, hvor alle ble delt inn i forskjellige grupper, uavhengig linje, og måtte gå eller padle forskjellige veier for å komme frem til samme sted i slutten av uka. Noen av turene var lengre enn andre, men Schulz hytta var altså plassen alle skulle samles til slutt. Noen sov i telt, andre i lavo, og noen i eller under hytta. 

 


Her er da årets skofo gjeng like slitne og møkkete alle mann, rett før vi satte nesa hjemover mot Skogn og skolen. 


Har allerede blitt veldig glad i både menneskene og plassen, og ser fram til resten av året! 


Med dette sier jeg over og ut, eget innlegg om gjørmedagen kommer snart:-)
- Marit


  


Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.no
USA, film og friluftsliv
Vi er en klasse fra Skogn folkehøyskole som går linjen Usa, film og friluftsliv. Her kommer vi til å skrive om hverdagen vår på Skofo. Vi skal bruke skoleåret på å forberede oss til studieturen som går ti USA.


Legg meg til som venn
Arkiv


· Oktober 2017 · Juni 2017 · April 2017 · Mars 2017 · Februar 2017 · Desember 2016 · November 2016 · Oktober 2016 · Mai 2016 · Mars 2016 · Februar 2016 · Januar 2016 · Desember 2015 · Oktober 2015 · Mai 2015 · Mars 2015 · Februar 2015 · Januar 2015 · November 2014 · September 2014 · April 2014 · Februar 2014 · Januar 2014 · Desember 2013 · Oktober 2013 · September 2013 · Februar 2013 · Januar 2013Kategorier


· Blogg · Friluftsliv · Skofo · USASøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Hjemmeside Skogn FolkehøgskoleDesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits