Da er skoleåret 17/18 godt i gang, og vi på USA linja har allerede gjort mye gøy. Vi skal skrive litt om det vi har gjort litt senere, men først tenkte vi å vise dere klassen. 

Her er nesten hele klassen på topptur ved Skofohytten.

Følg oss gjerne på Instagram og Facebook for å se mer av vår hverdag her på Skofo!

https://www.facebook.com/skognfhsusa/ 
Trønderdag

 

Vi har hatt trønderdag på skolen! På denne dagen skulle elevene forsøke å snakke trøndersk, eller så kunne man dra den enda litt lenger hvis man ville...

Som Alicia og Ida gjorde, for eksempel...

 

Oppskrift: Bart og skinnvest.

 

 

Tur med klassen!

 

Siden det var så fint vær denne dagen, bestemte vi oss for å gå en liten tur. Vi skulle til og med ha med oss marshmallows for å kose oss skikkelig!

Men gjett hva? Når vi først var fremme, så fant vi ut at vi hadde glemt marshmallow'ene på skolen. Så typisk!
 

 

Livslinja's elevkveld!


På fredag hadde livslinja sin elevkveld. Temaet for kvelden var BAD TASTE!

I gymsalen hadde de satt opp for forskjellige aktiviteter som blant annet sy-konkurranse, gjettekonkurranse, smaksprøving og LIMBO! For hver aktivitet man var med på, fikk man lodd. Loddene man fikk, kunne man vinne på senere under loddtrekningen. Vi gikk også Catwalk, og det ble holdt kåringer for kostymevalg. Kjempegøy!
 
I går kveld hadde USA-linja gjort klart for elevkveld! Vi gjorde litt av skolen om til et spøkelseshus, hvor elevene (i grupper) skulle følge et kart vi hadde laget. Dette var veldig morsomt!! ... Og litt skummelt!

 

Etter "runden" rundt om i skolebygget, holdt vi konkurranser og kåringer. Se bilder fra kvelden:

 

Stol-leken!3 av andreårselevene. Vakkert!

Kreativ ungdom!

Joachim og JoachimNoen av jentene fra USA-klassen + linjelærer Svein!
Hei hei bloggen. 

Denne uka har skolen forbredelser til familiedag som skal skje på lørdagen som kommer. Da kommer mange familier og skal se hvordan vi har det på skofo, også skal vi ha litt underholdning og slikt. I dag har alle elevene på skofo gjort sitt, og vært i grupper så og si hele dagen og jobba så alt skal være klart til i morgen så og si, fordi da skal vi pynta gymsalen med bord og sånn.  
Vi har et tema som vi da skal følge, så mens folk rigger opp gymsalen som da skal bli tilpassa tema, og lager underholdning og sånn, så fiksa disse folka bordkort, kopper, og servietter i dag. 


Her er Christina og Maren godt i gang med å fikse koppene.


Karoline og Ingrid koste seg med å fikse serviettene vi skal bruke på lørdag.


Her er de alle ferdig rulla, og satt litt preg på. Kjempe bra jobba jenter! 


Alle var samla og noen lagde bordkort, og noen skrev på kopper.


Her er koppene så og si ferdig, her står det da Skofo i runer og på Norsk. Igjen: Vi har vært alt for dårlige til å oppdatere bloggen! ... Og vi har gjort en hel del vi burde ha blogget om for lengst! Bilder og informasjon om forskjellige aktiviteter kan dere finne under her :)

Vi har forresten også startet med sortering og klipping av USA-filmene våre! Det blir en del jobbing med dette fremover, men det blir spennende å se det endelige resultatet!

 

 

Brasil-løp:

Vår kjære håndball-linje arrangerte Brasil-løp til inntekt for barnehjemmet AbraC i São Paulo, Brazil. Dette er et barnehjem som de besøker på studieturen i oktober. Her kan venner og familie hjelpe til ved å sponse et fast beløp, eller et beløp per runde elevene løper. Runden er på ca. 500 meter.

 

Oppvarming!

Klar, ferdig.... GÅ!

Åge-Morten, jakt og fiskelærer!


 


Vi har hatt en egen guttedag!

Denne dagen visste altså ikke guttene noen ting om. Jentene planla hele dagen for dem! ...Og de som trodde de skulle ut å bade. HAHA!

Guttene ble plukket opp med buss, og første stopp på veien ble ved en nyåpnet "retro" restaurant. Her hadde de alt fra god mat til gamle biler!

Senere ble de kjørt til en Paintball-bane et lite stykke unna. De var kanskje slitne etter dette, men det stoppet ikke her! På den siste stoppen før turen gikk hjem igjen, skulle de lære seg å danse. Men ikke en hvilken som helst dans... De skulle lære magedans! Og det med en egen danselærer!

Når de kom tilbake til skolen igjen, ble de møtt av klapping og god underholdning. Hver av guttene ble også sunget for under middagen!

Hele opplegget var utrolig morsomt! I alle fall for oss jentene...  JuleverkstedVi hadde kreative juleverksted-dager! Her kunne vi lage oss masse fint til jul.
Man kunne blant annet lage julekort, lys og sukkertøy med forskjellige smaker! Vi koste oss masse :)

 

Pepperkakehus-konkurranse mellom avdelingene

(bildet lånt fra www.livslinja.blogg.no)

 

I et av lukene i livslinjas julekalender, skulle alle avdelingene konkurrere om å lage det beste pepperkakehuset.

Et lag ville for eksempel lage en kirke, mens et annet lag ville lage en pupp. Haha... Gøy hadde vi det i hvert fall!

 

Noen dager senere ble vinnerne kåret. Og seieren gikk til... Haugen 2! Gratulerer så mye!  

 

(Haugen 2 sitt bidrag i konkurransen: En fargerik gravemaskin!)Luciadagen!(bilder lånt fra www.livslinja.blogg.no)

 

Vår kjære livslinje-klasse hadde stått opp grytidlig for å lage lussekatter til elevene på skolen. Allerede før frokost, hadde de vært innom alle rommene! Tusen, tusen takk! De var kjempegode :-)Julebord på SKOFO! 

 

Sang og kor i kirka!SELFIE!

(Bildet lånt fra www.skofohandball.blogg.no) Julebordet var utrolig morsomt. Vi spiste masse god julemat, vi tok en del selfies, skravla og lo.. Vi løp rundt juletreet (og fikk besøk av julenissen!!)..

I tillegg til dette, holdt lærerne tidenes show for oss! Jeg kan ikke huske sist gang jeg lo så mye. Det var topp stemning!

 

 

Andre aktiviteter:Maskelaging
Her var vi godt i gang med å lage egne gipsmasker! ... Eller hansker!

Når gipsen hadde stivnet, kunne vi male og dekorere. Gøy!Vi har også designet våre egne kopper!

(bildet lånt av www.skofohandball.blogg.no)Dette vil nok de fleste gjøre igjen. Koppene ble kjempekule!

 

 

 
3. februar dro hele klassen til Børgefjell for å stå på ski og prøve hundekjøring. Vi bodde i leilighet og hytte som lå nærme skianlegget, som vi hadde helt for oss selv!

Mattis og Daniel i bakken

Tirsdag dro vi på hundekjøring. Vi fikk både sitte på og prøve å kjøre selv. Dette var en ny opplevelse for de fleste!
Lørdag 25. januar var det duket for familiedag på Skofo. I forkant av familiedagen hadde alle elevene jobbet hardt for å komme i land med alt som skulle gjøres. Vi ble delt inn i grupper etter eget ønske. Gruppene vi kunne velge mellom var underholdning, mat, uteaktiviteter, kostyme og dekor.


Dagen startet med en velkomst hvor høvding Brage ønsket alle velkommen. Resten av dagen gikk til uteaktiviteter, håndballkamp og et storslått måltid med bl.a. helstekt gris. Kvelden ble avsluttet med en fantastisk revy som underholdningsgruppa hadde stelt i stand!
Her vil det bli lagt ut oppdateringer fra hverdagen til oss her ved USA-linja på Skogn Folkehøgskole.

Det vil bli lagt ut innlegg fra elever ved Usa-linja. Vi satser på at det skal bli lagt ut innlegg 1 gang i uken.


På tur ned Grand Canyon.Solnedgang over Santa Monica Beach.
Elever på tur i Universal Studios .

For mer informasjon om Skogn Folkehøgskole og Usa-linja se vår hjemmeside www.skognfhs.no

 


USA, film og friluftsliv
Vi er en klasse fra Skogn folkehøyskole som går linjen Usa, film og friluftsliv. Her kommer vi til å skrive om hverdagen vår på Skofo. Vi skal bruke skoleåret på å forberede oss til studieturen som går ti USA.


Legg meg til som venn
Arkiv


· Oktober 2017 · Juni 2017 · April 2017 · Mars 2017 · Februar 2017 · Desember 2016 · November 2016 · Oktober 2016 · Mai 2016 · Mars 2016 · Februar 2016 · Januar 2016 · Desember 2015 · Oktober 2015 · Mai 2015 · Mars 2015 · Februar 2015 · Januar 2015 · November 2014 · September 2014 · April 2014 · Februar 2014 · Januar 2014 · Desember 2013 · Oktober 2013 · September 2013 · Februar 2013 · Januar 2013Kategorier


· Blogg · Friluftsliv · Skofo · USASøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Hjemmeside Skogn FolkehøgskoleDesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits