Trønderdag

 

Vi har hatt trønderdag på skolen! På denne dagen skulle elevene forsøke å snakke trøndersk, eller så kunne man dra den enda litt lenger hvis man ville...

Som Alicia og Ida gjorde, for eksempel...

 

Oppskrift: Bart og skinnvest.

 

 

Tur med klassen!

 

Siden det var så fint vær denne dagen, bestemte vi oss for å gå en liten tur. Vi skulle til og med ha med oss marshmallows for å kose oss skikkelig!

Men gjett hva? Når vi først var fremme, så fant vi ut at vi hadde glemt marshmallow'ene på skolen. Så typisk!
 

 

Livslinja's elevkveld!


På fredag hadde livslinja sin elevkveld. Temaet for kvelden var BAD TASTE!

I gymsalen hadde de satt opp for forskjellige aktiviteter som blant annet sy-konkurranse, gjettekonkurranse, smaksprøving og LIMBO! For hver aktivitet man var med på, fikk man lodd. Loddene man fikk, kunne man vinne på senere under loddtrekningen. Vi gikk også Catwalk, og det ble holdt kåringer for kostymevalg. Kjempegøy!
 
I går kveld hadde USA-linja gjort klart for elevkveld! Vi gjorde litt av skolen om til et spøkelseshus, hvor elevene (i grupper) skulle følge et kart vi hadde laget. Dette var veldig morsomt!! ... Og litt skummelt!

 

Etter "runden" rundt om i skolebygget, holdt vi konkurranser og kåringer. Se bilder fra kvelden:

 

Stol-leken!3 av andreårselevene. Vakkert!

Kreativ ungdom!

Joachim og JoachimNoen av jentene fra USA-klassen + linjelærer Svein!
Vi har vært på fisking med sportsfiskerlinja ved Grong vgs! Noen av oss dro på båttur, mens andre fisket fra land! Veldig morsomt, men veldig kaldt!  I alle fall for de som trodde de hadde kledd seg godt... men som egentlig ikke hadde det.

 

Her er noen bilder fra dagen:

 

Fluefiske!

(bilder lånt fra www.jaktogfiskeskognfhs.blogg.no)Fornøyde jenter på båttur!Det begynte å bli kaldt...

Jeg tror ønsket var at det skulle se ut som om Alise falt, men jeg vet ikke helt... Haha!Resultatet av 0 fisk og dårlig valg av klær!


USA, film og friluftsliv
Vi er en klasse fra Skogn folkehøyskole som går linjen Usa, film og friluftsliv. Her kommer vi til å skrive om hverdagen vår på Skofo. Vi skal bruke skoleåret på å forberede oss til studieturen som går ti USA.


Legg meg til som venn
Arkiv


· Oktober 2017 · Juni 2017 · April 2017 · Mars 2017 · Februar 2017 · Desember 2016 · November 2016 · Oktober 2016 · Mai 2016 · Mars 2016 · Februar 2016 · Januar 2016 · Desember 2015 · Oktober 2015 · Mai 2015 · Mars 2015 · Februar 2015 · Januar 2015 · November 2014 · September 2014 · April 2014 · Februar 2014 · Januar 2014 · Desember 2013 · Oktober 2013 · September 2013 · Februar 2013 · Januar 2013Kategorier


· Blogg · Friluftsliv · Skofo · USASøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Hjemmeside Skogn FolkehøgskoleDesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits