Den 13. Mars dro vi alle spente til USA, og den første natten tilbrakte vi på et motell i Las Vegas. Dagen etter begynte vi å kjøre mot Grand Canyon, og brukte hele neste dag på kjøring. På veien hadde vi en stopp innom 50's town in Seligman. Der fikk vi milkshake, og gikk rundt i forskjellige giftshops. Vi møtte også på en ordentlig cowboy, med to hester som noen fikk prøve å ri på. 
Vi lå en natt i Flagstaff før vi kjørte mot Grand Canyon. Tror jeg kan snakke for mange når jeg sier at Gran Canyon var noe av det fineste på hele turen, og ikke minst sykeste. Alt var så stort! De fleste hiket  nedover i et par timer, mens fire av guttene gikk helt ned til bunnen. 
Den neste dagen gikk til å kjøre fra Arizona og til Utah. På veien var vi innom Meteor Crater, Dinosaur Tracks og Monument Valley. I Monument Valley er det spilt inn mange kjente filmer, blant annet Forest Gump! 


Arches National Park sto for tur dagen etterpå, og vi måtte kjøre en times tid til Moab i Utah for å komme dit. Hele dagen ble vi guidet gjennom nasjonalparken av en venn av Gene som hadde vært guid der i mange år. Dagen besto av tre forskjellige hikes, og til tross for at dagen var utrolig varm, var det veldig gøy å gå rundt å se på archene sammen med den herlige klassen vår.


Processed with VSCO with f2 presetProcessed with VSCO with f2 preset
Processed with VSCO with f2 presetProcessed with VSCO with f2 preset
Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO with f2 preset

Vi dro videre nordover, og kjørte buss i fire timer før vi kom frem til Salt Lake City. Her bodde vi hos Kristin og Chad, en kjempe koselig mormonfamilie. Her bodde vi i to netter, og koste oss masse med bading i bassenget, tennis, billiard og kjempe god mat. Vi fikk også vite veldig mye om hvordan det var å leve som en mormon, og de var veldig åpne med oss om de forskjellige synene de har på ting. I mens vi var i Salt Lake City besøkte vi også mormon tabernakelkoret, dette er verdens lengste sammenhengende radioprogram. Etter vi hadde hørt koret fikk vi omvisning med en norsk guid rundt på tempelet. Dagen etterpå besøkte vi BYU (Brigham Young University) i Provo. Dette universitetet var et mormonuniversitet, og det var helt gigantisk! Her fikk vi en guidet tur gjennom deler av universitetet, før vi spiste en god lunsj sammen med noen av de norske studentene som gikk der. Vi dro deretter videre til Idaho Falls. Vi dro fra Idaho Falls tidlig på dagen, og kjørte videre til Salmon hvor vi skulle besøke en Amish familie. Vi fikk se hvor de bodde, og mange prøvde å ri på hestene de hadde. Vi fikk også prøve å sitte på med hest og kjerre, og til slutt besøkte vi barneskolen deres. Vi ble sunget for av ungene, og vi fikk et innblikk i hvordan hverdagen til en Amish familie var. 
De neste dagene var noen laaange kjøredager. Vi dro fra Idaho, og til Nevada. Her var første stopp Elko. Neste dag kjørte vi til Reno, hvor vi var innom National Automobile Museum. I Reno bodde vi på et sykt shady motell, og jeg tror alle var litt småredde hele tiden når vi var der. Heldigvis trenger ikke neste års kull å være bekymret, for dere skal ikke bo der. Neste dag fortsatte vi kjøringen, og vi merket at været begynte å bli varmere. Vi kom frem til San Rafael, som var siste stopp før San Fransisco!!!!! Hvis dere ønsker å se flere bilder fra USA turen kan dere gå inn på @skognfhsusa og @karenogninaiusa på instagram. 

Del 3 av turen kommer snart :-)

 


USA, film og friluftsliv
Vi er en klasse fra Skogn folkehøyskole som går linjen Usa, film og friluftsliv. Her kommer vi til å skrive om hverdagen vår på Skofo. Vi skal bruke skoleåret på å forberede oss til studieturen som går ti USA.


Legg meg til som venn
Arkiv


· Oktober 2017 · Juni 2017 · April 2017 · Mars 2017 · Februar 2017 · Desember 2016 · November 2016 · Oktober 2016 · Mai 2016 · Mars 2016 · Februar 2016 · Januar 2016 · Desember 2015 · Oktober 2015 · Mai 2015 · Mars 2015 · Februar 2015 · Januar 2015 · November 2014 · September 2014 · April 2014 · Februar 2014 · Januar 2014 · Desember 2013 · Oktober 2013 · September 2013 · Februar 2013 · Januar 2013Kategorier


· Blogg · Friluftsliv · Skofo · USASøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Hjemmeside Skogn FolkehøgskoleDesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits