Hei!

I går arrangerte skolen volleyballturnering, og som vanlig var det noen som hadde kommet på en heller spesiell måte å gjøre det på.
Avdelingene på skolen fungerte som lag, og hver avdeling ble bedt om å kle seg etter en spesiell film.
Filmene var:
- Løvenes Konge
- The good, the bad and the ugly
- Eight Mile
- Hair
- Grease
- Gudfaren

Lærerne skulle selfølgelig også være med, og kom i egne fantastiske kostymer. Temaet deres var film og scene.
Til slutt var det Hair (Haugen 1) som gikk av med seieren, og spilte til slutt superfinale mot lærerne. De tok seieren da også!
Både elever og lærere hadde vært svært kreative, så kostymene var ikke til å klage på! (som du nå skal få se)


2.årselevene Gunbjørg og Peter.


Musikklærer Frank.
Håndballærer Jørn


Vår kjære USA-lærer Svein!
 

 
Hei. 

I går var USA klassen på treningstur som en forbredelse til Grand Canyon. Vi gikk gamle kongsvei som Olav Den Hellige reiste på fra Russland til Norge. Vi kjørte en god time til vi var framme i Sverige, deretter gikk vi i 4/5 timer og hadde blandt annet pause ved svenskegrensen. Det var en flott tur med mye fin natur og mange herlige mennesker. Som vanlig ble gruppa godt spredt på veien, men det var forsatt godt samhold og veldig godt humør i gruppene. Noen brukte selvfølgelig litt lengre tid enn andre, men kom seg vellykket fram til slutt.
På turen hadde vi med oss Ingvild, som sammen med mannen sin, skal være med og kjøre oss i USA.  Vi gleder oss til og bli enda bedre kjent med begge to. 


Mange i klassen var greit slitne når vi kom på skolen igjen, så da var det bare å hive i seg middag, ta en god dusj og slappe av resten av kvelden. 
 
Alt i alt så var det en super tur med fantastisk godt vær og GOD trening. Vi tok masse fine bilder som dere nå får se.


Gjengen er klar for 2 mil. 
Første pause.
På'n igjen!


Lunsj ved svenskegrensa.
Mye flott natur!

BUT FIRST, LET ME TAKE A SELFIE!
Endelig framme.


Noen var "kjempeførnøyde" fordi lærerene tok seg ekstra lang tid med å hente bilene.


 FOR EN TUR! 

-Hilsen USA gjengen.  
Heihei!


Som dere forstår på overskriften har vi hatt gjørmedag i dag. Det var en ny opplevelse for de aller fleste, sett bort ifra at det ble veldig klinete så var det utrolig gøy. Vi fikk forskjellige poster som vi måtte gjennomføre sammen som et lag. Det begynte heller rolig med kims lek, eggkasting og hinking som et par. Derettet utvikle dett seg til en skitten opplevelse, hvor vi da måtte bade i gjørm og posere for kameraet! Gjørma kom bokstavelig talt overalt, men det virket som om alle fikk seg en god latter. Etter det var det og gå tilbake til skolen og bli spylt ned av vår kjære vaktminister. Dusjene ble som du sikkert kan tenke deg, når over 70 personer skal dusje veldig grisete. Dagen ble avsluttet med en god middag (Pølse og potetmos), og planlegging av en eventuell Lakers kamp når vi er i LA senere i høst. 
 

Dette var for hele skolen, slik at vi kunne knytte bedre bånd til hverandre og lærere. Det var tilfeldige grupper, slik at alle måtte ut av sin komfortsone og sosialisere seg med andre mennesker på skofo.  

 

Her er vår kjære Marit, Livslinje lærer, og Åge Morten som er Jakt og fiske lærer.


Tord fra vår kjære USA klasse.


Her har vi Anette som balanserer.


Her ligger Tonje og skal lage en lenke av klær og mennesker. 


Joachim får ekstra poeng for å dyppe hele seg i gjørevannet. 


Her har vi det berømte gjørmebadet.


Flere som ville ha ekstra poeng i denne konkurransen. 


Slik ser man ut etter man har bada i gjørme. 


hei i dag har vi hatt linjefag stortsett hele dagen. I anledning med det så danser vi folkedans som vi skal lære oss og vise frem til forskjellige familier i USA. Blir nok veldig flinke alle sammen.

 

marthe smiler jakrykkejenta til USA gjengen- god bedring svein som alltid er like glad

dypt konsentrert
Hallo alle lesere. 

Nå er det noen nye elever som har tatt over denne bloggen, og her kommer det masse innlegg om ting vi gjør sammen som en klasse.
Vi har nå vært her i 2 uker, og tiden flyr som aldri før på skolen. Fram til nå har vi vært på en bli kjent tur i Børgefjell, hvor alle på hele skolen var blandet rundt i forskjellige grupper. Her var vi ute i 4 dager og koste oss masse med både elever og lærere. 

Som en klasse har vi snakka veldig mye om USA turen vi skal dra på snart, og hva vi skal gjøre og slike ting. Jeg tror alle gleder seg ekstremt mye, og ser virkelig fram til å dra på studietur. Vi skal gjennom ganske mange stater, og gjøre mye forskjellig ting.

 

 

 

Bli kjent tur til Børgefjell:

 

Før vi dro på tur, kunne vi velge mellom forskjellige steder å dra til. Her er noen bilder fra turen til Orvatnet:

 

Thea pakket og klar!Endelig fremme!

Yogaøkt

Skoene til Amalie ble gjennomvåte. Beste løsning: Coop-poser!

Vi fikk (nesten) fisk!!

Noen var tøffere enn andre, og valgte å sove under åpen himmel!
 

 

Følg oss gjerne gjennom bloggen. Her kommer det masse annet rart.

- Hilsen USA gjengen.  


USA, film og friluftsliv
Vi er en klasse fra Skogn folkehøyskole som går linjen Usa, film og friluftsliv. Her kommer vi til å skrive om hverdagen vår på Skofo. Vi skal bruke skoleåret på å forberede oss til studieturen som går ti USA.


Legg meg til som venn
Arkiv


· Oktober 2017 · Juni 2017 · April 2017 · Mars 2017 · Februar 2017 · Desember 2016 · November 2016 · Oktober 2016 · Mai 2016 · Mars 2016 · Februar 2016 · Januar 2016 · Desember 2015 · Oktober 2015 · Mai 2015 · Mars 2015 · Februar 2015 · Januar 2015 · November 2014 · September 2014 · April 2014 · Februar 2014 · Januar 2014 · Desember 2013 · Oktober 2013 · September 2013 · Februar 2013 · Januar 2013Kategorier


· Blogg · Friluftsliv · Skofo · USASøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Hjemmeside Skogn FolkehøgskoleDesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits